Ure + Måling

Ure og målere - få styr på tid, vind og vejr. Det må gerne foregå på den tjekkede måde. Med lækkert designede måleinstrumenter. Ja, du kan se, hvad klokken er, på din smartphone. Men ..... nyd lige vores udvalg af ure, lige fra traditionelle vægure med visere til avancerede, radiostyrede projektorure og vækkeure. Er du nostalgisk anlagt, vil du elske vores mekaniske, klassiske vækkeur.  Vejret tjekker du med en smart vejrstation, og temperaturen inde og ude får du også nemt styr på med de trådløse termometre, som du finder her i shoppen. Vi har sammensat vores sortiment af ure og målere med fokus på lækkert design og priser, som holder sig i jordhøjde. Til køkkenet har vi smukt designede stegetermometre - selvfølgelig også trådløse. Og så er det også i denne kategori, du finder elektroniske køkkenvægte.

preload spinner

Ure og målere

Ure og målere - Selv om vi efterhånden alle sammen bærer rundt på et ur i form af den indbyggede tidsmåler i vores smartphone, kan det nu alligevel i mange sammenhænge være praktisk at have et fysisk "gammeldags" ur til at fortælle os, hvad "klokken har slået".

Således kan et dekorativt vægur med visere give hurtig information om tiden, og de ure, du finder her i shoppen har samtidig et design, så de også bidrager til det samlede indtryk af indretningen i dit hjem.

Også på kontoret, i butikken eller i produktionslokalet har et vægur absolut sin berettigelse.

Projektorure og vækkeure

I vores sortiment af ure og målere finder du også et stort udvalg af mere avancerede ure som f.eks. radiostyrede projektorure. Og naturligvis har vi også et righoldigt sortiment af vækkeure.

Generelt kan det siges, at vi har udvalgt vores kollektion af ure med stærk fokus på, at de kvalitetsmæssigt skal være helt i top. Designet skal være indbydende, og så skal prisen naturligvis også stemme. Du finder helt sikkert et ur, der passer til dit behov og din smag.

Instrumenter til måling af vind og vejr

Inden for kategorien målere er vi stærke, når det gælder instrumenter til måling af vind og vejr. Tjek de flotte barometre, hygometre og termometre, der både fås som separate enheder og som en samlet unit i en egentlig vejrstation. Selvfølgelig har vi også traditionelle stuetermometre og udetermometre.

Et barometer måler det atomosfæriske tryk med stor præcision, mens et hygrometer registrerer den atomosfæriske fugtighed - ligeledes helt præcist. Selv om du måske ikke er den store vejrfreak, vil det alligevel være interessant at følge med i, hvad instrumenterne fortæller dig. Og så er de samtidig dekorative på væggen.

Stege- og bolsjetermometre

Måleinstrumenter til køkkenet hører også til denne kategori. Vi har bl.a. de mest nøjagtige stegetermometre, så du præcist kan følge med i, hvordan det går den ovnstegte steg. Du finder også bolsjetermometre her i kategorien.

Når det gælder familiens sundhed, er nøjagtige måleinstrumenter også et must. Braun har f.eks. det avancerede øretermometer, der måler den præcise temperatur på ganske få sekunder. Eller hvad med ExactFit Blodtryksmåleren, der kan registrere 40 målinger i hukommelsen pr. bruger.