Kværne

Kværne - Salt- og pebersæt - saltkværne og peberkværne med robuste knuseværk til findeling af salt og peber. En kværn er et køkkentilbehør, der har en lang holdbarhed, og derfor er det ekstra vigtigt, at du vælger kværne, der designmæssigt matcher din køkkenindretning. Selvfølgelig finder du Peugeot kværne i vores sortiment. Peugeot har i mere end 150 år produceret nærmest uopslidelige salt-- og peberkværne. Rosendahl og Bodum har begge deres bud på et mere moderne design for saltkværne og peberkværne. Deres kværne finder du naturligvis også her i webshoppen. Bemærk at Rosendahl faktisk giver 25 års garanti på deres Grand Cru peberkværn med keramisk knuseværk.

preload spinner

Kværne - for den optimale smagsoplevelse

Kværne - der er ingen tvivl om , at du får en langt større smagsoplevelse ud af dine krydderier, hvis du selv kværner dem i en køkkekværn.

Der er nogle få krav, du bør stille til din nye kværn. For det første skal den være nem at fylde op. Der er frygteligt irriterende f.eks. at skulle bakse med hele peberkort for at få dem ned i et lille indfyldningshul i kværnen. 

Kværne til flere forskellige krydderier

Det er også en fordel, hvis kværnen kan kværne flere forskellige krydderier, f.eks. både sorte peberkort og peberblandinger af grøn, rød, hvid og sort peber. Så skal kværnen selvfølgelig kunne indstilles til at kværne både fint og groft - med et ensartet resultat..

Endelig skal kværnen være nem at betjene og ergonomisk at holde omkring.

Spørger du folk med god forstand på krydderier, anbefaler de, at du anvender en kværn til sort og hvid peber,mens rødt og grønt peber bedst forarbejdes i en morter.

Æstetiske kværne i skandinavisk stil

En række danske brugskunstproducenter har designet æstetiske salt- og peberkværne i skandinavisk stil. Det gælder bl.a. Rosendahl, Káhler og Bodum, og selvfølgelig har vi disse kværne repræsenteret her i shoppen.

F.eks. viser Káhler den rustikke Hammershøi Kværn der indgår i Hammershøi-serien. Kværnen er resultatet af et smukt eksempel på kombination af materialer - i dette tilfælde massivt egetræ og porcelæn. Selve kværnens krop er i træ, mens det hvide drejehåndtag er i keramik med praktiske riller, der giver et solidt greb.

Et eksklusivt bud på salt- og peberkværne kommer fra Peugeot Clemonti skikkelse af deres Paris Sæt med det helt unikke kværnværk med livslang garanti. Kværnværket kan kværne både sorte, hvide, grønne og røde peberkorn. Trækværnen er udført i bæredygtigt træ.

Futuristiske salt- og pebersæt 

I den mere futuristiske stil finder du Cole & Mason Bobbi  Salt- og Pebersæt i akryl og stål. Et helt unikt kværnsæt, der egner sig glimrende som gave til bryllup, fødselsdag o.l.

Bodum har laven en kværn med en løsning, så du kun behøver én kværn til både salt og peber. Drej til venstre for salt og til højre for peber. Det er smart.

Tjek det store udvalg af kværne og afgiv din bestilling allerede i dag. Husk at vi har hurtig levering og billig fragt.