Kasseroller

Kasseroller hører til det helt elementære udstyr i dit køkken. En kasserolle har du brug for til en lang række retter. F.eks. er en lille kasserolle helt perfekt til hurtig opvarmning - til det blødkogte æg eller hvis du har brug for en gang hurtig varmt vand til en kop te, din instant coffee eller til en miniportion pasta til at dække den akutte sult. Saucer fremstilles også bedst i en kasserolle, og så kan denne type gryde anvendes til dampning af grøntsager og såmænd også til at lave en lækker gryderet. Vi har kasseroller fra de kendte brands - Eva Trio, OBH, Raadvad, Jamie Olilver og SCANPAN. Fælles for gryderne fra disse producenter er, at de leder og fordeler varmen jævnt og hurtigt. Det giver en kontrolleret madlavning. Bemærk at kasserollerne passer til alle komfurtyper - også induktionskomfurer.

preload spinner

Kasseroller - til rigtig mange opgaver i køkkenet

Kasseroller - hvis du teoretisk kun havde plads eller råd til en eneste gryde i dit køkken, burde du vælge en kasserolle. Nu har du forhåbentlig både plads og råd, men pointen er selvfølgelig, at man alene med en simpel kasserolle fil kunne klare utroligt mange tilberedningsopgaver i køkkenet.

En kasserolle er ganske vidst ikke så rummelig som en egentlig gryde, men du behøver jo heller ikke alverdens plads i kasserollen til at koge æg, varme vand til en hurtig kop kaffe eller te, koge varmt vand til din pasta eller røre en hurtig sauce op. 

Dampede grøntsager og gryderetter - perfekt i en kasserolle

Kasserollen i sin klassiske form er også fremragende til at dampe grøntsager, ligesom du sagtens kan fremtrylle en lækker varm gryderet for to personer i en kasserolle.

Vi har samlet et repræsentativt udvalg af kasseroller fra de bedste brands for køkkenudstyr . bl.a.  Eva Trio, OBH, Raadvad, Jamie Olilver og SCANPAN.

Eva Trio & Scanpan - elegante kasseroller

Tag et kig på kasserollen i rustfrit stål fra Eva Trio. En spændende nyhed, der er en videreudvikling af den oprindelige kasserolle fra 1977, som var designet af Ole Palsby. Den nye version har keramisk belægning, så det er muligt at stege ved ekstra høje temperaturer - op til 400 grader.

Eva Trio kasserollen kan i øvrigt sættes i ovnen og kan bruges på alle varmekilder inkl. induktion.

Scanpan leverer dansk designede kasseroller i elegant og enkelt design. Når du vælger en kasserolle fra Scanpan er du samtidig sikret høj kvalitet til en lav pris - det danske firma hylder kerneegenskaber som funktionelt design og høj ydeevne. 

Rengøring går som en leg, kasserollerne fra Scanpan tåler maskinvask og varmegrader op til 260°C.

Tefal eXperience kasserolle - med Design Award

Køkkentøjsserien eXperience fra Tefal vandt i 2017 IF Design Award. Selvfølgelig indgår i serien også en lækker kasserolle sammen med øvrigt fantastisk køkkengrej, hvor funktion og design kombineres optimalt. Ud over kasserollen består serien af stegepande, wokpande, sauterpande, gryde og dampgryde.

Unikke madprojekter har alle chancer for at lykkes i en kasserolle fra eXperience serien, og du vil opleve en særlig glæde ved at arbejde med køkkengrej i den kvalitet, Tefal tilbyder. Egner sig til alle varmekilder - specielt velegnet til induktion.