Stikdåser

Stikdåser - det moderne hjem er fyldt med maskiner, gadgets og andre anordninger, der kræver strømudtag. Derfor kan der hurtigt blive behov for en ekstra stikdåse. Den finder du her hos Pricestar. Faktisk er det en rigtig god ide at have et par ekstra stikdåser liggende i køkkenskuffen til brug i en snæver vending. Pricestar har et stort udvalg af stikdåser med op til seks udtag. Stikdåserne fås i flere varianter - bl.a. med eller uden ledning, med eller uden jordstik og med eller uden indbygget afbryder. Gå udvalget af billige stikdåser nøje igennem, find de stikdåser, der modsvaerr dit behov og bestil stikdåserne online allerede i dag. Fri fragt, hvis du bestiller for mere end 500 kr. Lynhurtig levering.

preload spinner

Stikdåser - stort udvalg - op til 6 udtag m/ afbryder

Stikdåser er nyttige og vi fører et stort udvalg af stikdåser med ledning og op til 6 udtag. Du kan også få stikdåser med indbygget afbryder. I det moderne hjem er der et stort behov for mange udtag, og en stikdåse er en nem og praktisk løsning

Der er dog grund til at komme med en lille advarsel i forbindelse med brug af stikdåser. Således gør Sikkerhedsstyrelsen opmærksom på, at vi bør tænke mere på, hvad vi tilslutter vores stikdåser.

Brug stikdåser med omtanke

I de sidste mange år er antallet af elektriske apparater i danske hjem steget betragteligt. Antallet af stikkontakter er ikke steget tilsvarende, og det tyder på, at rigtig mange apparater tilsluttes elsystemet via stikdåser.

Hos Alstrøm vil vi naturligvis gerne sælge dig så mange stikdåser som muligt. Men vi ønsker samtidig ikke, at dit hjem udvikler sig til en latent brandfælde. Det er der fare for, hvis du ukritisk trækker den ene forlægerledning efter den anden. Stikdåser og forlængerledninger skal anvendes med omtanke.

Slutter du for mange apparater til en enkelt stikdåse, kan ledningen blive overophedet. Det kan i sidste ende starte en brand.

Du bør også være opmærksom på energiforbruget på de apparater, du tilslutter. Eksempelvis kan en elektrisk elblæser alene trække 2000 W. Sikkerhedsstyrelsen advarer også mod at bruge flere stikdåser i forlængelse af hinanden.

Undgå at koble forlængerledninger sammen i kæde

Mange elektriske apparater vil kunne bruge kapaciteten på en enkelt forlængerledning fuldt ud - især hvis stikdåsen har mange udtag. Hvis man kobler to forlængerledninger sammen i en kæde, kan du risikere, at der bliver trukket meget mere strøm igennem ledningerne, end de er dimensioneret til.

Vær også varsom med at lade stikdåser og forlængerledninger ligge løst på gulvet. Træder du på dem, kan isoleringen blive slidt eller plastikken i stikdåsen knuses. Det kan ligeledes være brandfarligt. I stedet bør ledningerne fastgøres til panelerne. At gemme ledningerne under tæppet er ikke nogen god ide.

Alt i stikdåser - lynhurtig levering og billig fragt

Alternativet til stikdåser og forlængerledninger er naturligvis at installere flere stikkontakter i hjemmet. I nybyggeri kræves i dag én kontakt pr. fire kvadratmeter - det forhold er sjældent opfyldt i ældre byggeri.

Vi håber ikke, at vi har skræmt dig fra at købe og anvende stikdåser. Moderne stikdåser er en glimrende løsning på et praktisk problem, og vi leverer gerne alle de stikdåser, du har behov for. Men vi beder dig blot om også at tænke på din og din families sikkerhed. Stikdåser skal bruges med omtanke og fornuft!

Tjek udvalget og find de stikdåser, du har brug for i din husholdning. Husk at vi har lynhurtig levering og billig fragt. Vi betaler fragten, hvis du køber for mere end 500 kr.