Badeforhæng

Badeforhæng - et badeforhæng har faktisk to funktioner. Den primære er naturligvis at sørge for, at vandet begrænses til selve brusekabinen. Men samtidig er det vigtigt, at forhænget har et design, der matcher det øvrige interiør i dit badeværelse. Pricestar har flotte og dekorative bruseforhæng til dit badeværelse. Med et nyt forhæng tilføjer du stil, stemning og personlighed til badeværelsesindretningen. Se de coatede forhæng, hvor vandet preller hurtigt af. Bemærk badeforhængene med blybånd i bund samt forstærkede huller til ophængningsringene.

preload spinner

Badeforhæng - en del af badeværelsets interiør

Badeforhæng - i dag er badeværelset langt mere end et rum, der skal opfylde nogle praktiske formål. I langt de fleste hjem udgør badeværelset en integreret del af den samlede boligindretning, og de fleste lægger stor vægt på, at interiøret er lækkert, i god kvalitet og har et indbydende design, så den totale oplevelse af at opholde sig i rummet bliver helt optimal.

Alle detaljer tænkes med i indretningen. Det gælder selvfølgelig også badeforhæng. Hvor et badeforhæng tidligere var fremstillet i enkel transparent eller matteret plastik, gør producenterne sig i dag store anstrengelser for at ramme tidens trend i designet af nye forhæng til moderne hjem.

Husk at tjekke funktionaliteten

Det er selvfølgelig også vigtigt, at badeforhænget fungerer i praksis. Intet er mere irriterende, end når forhænget ikke glider let på forhængsstangen. Derfor er det vigtigt at vælge de rette badeforhængsringe. Vælger du badeforhængsringe i forkromet metal, skal du naturligvis sikre dig, at de er rustfri.

Vi præsenterer flotte og dekorative bruseforhæng til dit skønne badeværelse. Med det rette forhæng kan du nemt skabe den helt rigtige badeværelsesstemning og tilføre din personlighed til badeværelset.

Vi har coatede forhæng, hvor vandet preller hurtigt af. Du kan også vælge badeforhæng med blybånd i bunden samt forstærkede huller til ophængningsringene.