Webshoppen er åben, og grundet travlhed kan du i enkelte tilfælde opleve en lidt forlænget ekspeditionstid på op til 5 hverdage....

Bodum

Bodum - du kender navnet og har måske allerede Bodum køkkenudstyr i dit hjem. Bodum er et fyrtårn inden for elegant service, serveringsstel og køkkentilbehør. Bodum finder du overalt i de danske køkkener. Vi er helt sikker på, at du nikker genkendende til Bodums kaffebryggere og stempelkander. Bodum står bag den legendariske vakuumkaffebrygger Santos, ligesom det også er Bodum, der producerer stempelkanden Bistro. Sidstnævnte model er såmænd fremstillet i mere end 60 mill.  eksemplarer. Tak for kaffe! I dag står Bodum for et bredt sortiment af køkkenudstyr, og her i shoppen finder du en repræsentativt udvalg. Bodums produkter har altid fokus på lækkert design forenet med høj funktionalitet. Er du på jagt efter en god gaveide? Så går du aldrig forkert hos Bodum.

Bodum - virksomheden Bodum blev grundlagt i 1944 af Peter Bodum. Fra starten var Bodum en grossistvirksomhed. Man tilbød danskfremstillet køkkenudstyr, og siden blev sortimentet udvidet med østeuropæiske glasartikler.

Men i 1958 skete der noget revolutionerende. Virksomheden lancerede vakuum-kaffebryggeren Santos, som man selv havde designet, og dette produkt blev et fyrtårn og en storsællert for Bodum. Herefter begyndte man selv at designe og producere virksomhedens sortiment. Firmaet har i dag knyttet en række arkitekter samt industrielle og grafiske designere til udvikling og produktion.

Bodum AG er i dag registreret som et schweizisk firma, der stadig er 100 % familieejet. Flytningen til Schweiz skete i begyndelsen af 1980´erne. Hovedsædet ligger i Triengen i Schweiz, men Bodum har også et skandinavisk hovedsæde, der ligger i Humlebæk. Selve produktionen foregår i Portugal. På verdensplan beskæftiger Bodum ca. 700 ansatte.

Da firmaets stifter Peder Bodum døde i 1967. overtog hans enke firmaet, og i 1974 blev parrets søn Jørgen Bodum udnævnt til direktør. Samme år lancerede Bodum deres første stempelkande, Bistro. Det var endnu en milepæl i firmaets historie. Bistro stempelkanden og senere modeller er fremstillet i over 60 mio. eksemplarer, og det har gjort Bodum til verdens førende producent af stempelkander.

Bodum kan i dag betragtes som et internationalt varemærke. Denne udvikling blev sat i gang via åbningen af en Bodum konceptbutik i London i 1986. Som nævnt har Bodum haft stor succes med produktion af stempelkander. Denne succes blev i 1991 overført til tebrygning, da man udviklede Assam-tepotten for British Tea Council.

Bodum havde i mange år en flagskibsforretning på Østergade i København. Den blev dog lukket i 2009. I april 2011 åbnede Bodum en butik i Tivoli.